Home
2014
2019
Websites
Gastenboek
Mijn fotoalbum
FIETSTOCHT !

Op deze pagina ga ik websites zetten die om een of andere reden belangrijk zijn voor mij en misschien dus ook belangrijk kunnen zijn voor anderen die in onze situatie zitten. Mocht iemand een site weten die ik hier ben vergeten dan zou ik die graag via de mail willen hebben ( sprui811@planet.nl ) 

 

 

http://www.kinderhart.be/hartafw/ASD.html  , belgische site die goed uitlegt wat ASD 2 nu eigenlijk is.

 

http://www.kinderfonds.nl/  de site van de ronald mc donald huizen. wij weten uit ervaring hoe ontzettend belangrijk deze huizen zijn dus dit mag hier zeker niet ontbreken !

 

 

 

http://www.rijwielspecialist.nl/  de site van de mooiste rijwielzaak van nederland en degenen door wie wij nu een rolstoelauto hebben

 

 

 

http://www.aartsenfruitkidsfoundation.nl/  prachtig initiatief van Aartsenfruit, deze stichting verdient zeker een bezoekje ! ( en liefst ook een donatie uiteraard want ze hebben prachtige projecten )

 

http://www.leijpark.nl/leijpark De efteling ligt er vlak bij, maar dit is de plaats waar wonderen bestaan

 

 

http://www.b-lsports.nl/  De mannen van B&L sports hebben zeker niet stilgezeten bij de Ambermobiel actie, Amber zal er helaas nooit terechtkomen maar een ieder die weer goed in zijn vel wil zitten zou er een kijkje moeten nemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.amber-spruijt.nl